ADILON Liquid Fe HBED <span style='color:red'>Yeni</span>

ADILON Liquid Fe HBED Yeni

HBED ŞELATI

İnsana ve Çevreye Duyarlı HBED Şelat Ajanı ile Kaliteli ve Güçlü Bir Demir Kaynağıdır. Adilon Liquid Fe HBED ürünü, Yüksek pH (7,5 ve üzeri) koşullarında ve kireçli topraklarda yetişen bitkiler için HBED şelatı ile özel olarak geliştirilmiş bir gübredir. Toplam demir konsantrasyonu %100 oranında HBED tarafından şelatlanmıştır. Tüm tarım ve bahçecilik ürünlerinde önleyici ve düzenleyici gübre gübreleme için önerilir. HBED şelatı sayesinde insan sağlığı ve çevre için oldukça güvenlidir.

• Üründeki toplam demir konsantrasyonu %100 oranında HBED ile şelatlanmıştır. Bu da bitkiler tarafından tamamen kullanılabilir bir yapıda olduğunu göstermektedir.

• Rakiplerine kıyasla yüksek pH aralığında ve kireçli topraklarda bile çalışması ile HBED şelatı bir adım öne çıkmaktadır.

• Toprakta bulunan bakır elementi demir alımını yüksek oranda engellemektedir, Adilon Liquid Fe HBED ise bu durumu minimuma indirmektedir.

• Tüm tarım ve bahçecilik ürünlerinde önleyici ve düzeltici gübreleme için önerilir.

• Demir eksikliğini başarıyla gidererek, fizyolojik bozuklukları hızlı bir şekilde tedavi edebilir.

GARANTİ EDİLEN İÇERİKw/w
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlıdır: % 3
pH Aralığı: 4-11
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ ve MİKTARI

Yumuşak Çekirdekli Meyveler: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr / ağaç Sert Çekirdekli Meyveler: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr / ağaç Turunçgiller, Muz: 20 - 40 cc / 28 – 56 gr / ağaç Üzüm, Kivi, Çilek: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Domates, Biber, Patlıcan: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Hıyar, Kavun, Karpuz: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Çeltik, Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Mısır: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Şeker Pancarı, Pamuk, Tütün, Patates: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Kabak, Karnabahar: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Soğan, Sarımsak: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Bezelye, Diğer dane baklagillere: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Soya, Yer Fıstığı, Fasulye, Yonca: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Çay, Fındık, Ceviz, Badem: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr / ağaç Zeytin: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr / ağaç Bağ: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da